Najnovija vest o Kejt Midlton, ovo je upravo objavljeno!
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

javljeno

Najnovija vest o Kejt Midlton, ovo je upravo objavljeno!

Otkad je obolela od raka u javnosti se pojavila samo dva puta

Objavljeno: 17:58h

Princeza od Velsa Kejt Midlton navodno planira da se uskoro vrati kraljevskim dužnostima, što govori o tome da oporavak od kancera napreduje.

Kako pišu britanski mediji, ona će se pridružiti kraljevskoj porodici na Cenotafu na nedelju sećanja i da biti domaćin koncerta božićnih pesama.

Prema Sandej tajmsu, ona bi se mogla da se pridruži kralju 10. novembra na nacionalnoj službi u Vajtholu u čast onih koji su poginuli u sukobu.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Takođe se navodi da su u toku planovi za njenu godišnju službu božićnih pesama Zajedno za Božić u Vestminsterskoj opatiji u decembru.

Iako nije određen zvaničan datum njenog povratka u javni život, podrazumeva se da princeza održava redovnije sastanke dok radi od kuće nakon što je leto provela sa princom od Velsa i njihovom decom, princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Lujem.

Od svoje dijagnoze Kejt (42) je imala dva zvanična pojavljivanja u javnosti prisustvujući Pozdravu bojama u junu i dodeljujući muški trofej na Vimbldonu u julu.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

U srdačnoj pisanoj poruci uoči Pozdrava bojama, kraljevog letnjeg rođendana, otkrila je da je dobro napredovala, ali da "još nije izašla iz šume" i da je imala "dobre i loše dane" dok se lečila.

Kensingtonska palata je odlučila da ne komentariše navode medija.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/24sedam/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.